Dijital Reklam Ajansı | VipotReklam
EnglishTurkish
EnglishTurkish
Google Ads Reklam Danışmanlığı - Vipotreklam
Buradasınız: Anasayfa / Dijital Blog
3 Eylül 2022, Cumartesi
Google ADS Reklam Danışmanlığı - VipotReklam
Ekibimiz, hedeflerinizi en üst düzeye çıkarmak için Google Ads danışmanlık hizmetleri sunar. İşletmenizin yeni müşteriler çekmek ve satış hedeflerini aşmak için ihtiyaç duyduğu Google Reklam danışmanlarıyız.
Google ADS Reklam Danışmanlığı - VipotReklam

Google ADS Reklam Danışmanlığı

Ekibimiz, veriye dayalı performans odaklı Google Ads danışmanlık hizmetleri sunar. İşletmenizin yeni müşteriler çekmek ve satış hedeflerini artırmak için ihtiyaç duyduğunuz Google Reklam PPC uzman ajansıyız.

  • Şirket içi sertifikalı Google Ads danışmanlarıyla Premier Google İş Ortağı Ajansı
  • Ayrıntılı ve özelleştirilmiş Google Reklam kampanyası önerileri
  • Ala carte danışmanlık hizmetleri ve kampanya denetimleri

ÜCRETSİZ bir Google Ads denetimi ister misiniz? Hemen Arayın!


Kitlenizi Hedefleyen ve Web Sitenize Nitelikli Trafik Çeken Google ADS danışmanlığı sunuyoruz

Neyin işe yaradığını görmek için Google Ads'e para atmayı bırakın!

Vipot Reklam, yaklaşık yedi yıldır yüzlerce işletmenin reklam bütçelerinden en iyi şekilde yararlanmaları için Google Ads gibi ücretli trafik kanallarından düzgün bir şekilde yararlanmasına yardımcı oldu. Son derece odaklı Google Ads danışmanlık hizmetlerimiz, hedef kitlenizi belirlemenize, yeni müşteriler çekmenize ve web sitenize, mağazanıza veya işletmenize alakalı, nitelikli trafik çekmenize yardımcı olacaktır. Hepsinden iyisi, akıllıca hazırlanmış kampanyalarımız bunu bütçenizi göz önünde bulundurarak yapar. Google Ads platformunda harcadığınız her kuruşun karşılığını en iyi şekilde almak için çok çalışacağız.

Çeşitli alanlardaki uzmanlarla birlikte Google Ads danışmanlarımız, bu trafiği hedef tamamlamalara, artan satışlara, telefon aramalarına, olası satışlara ve gelire dönüştürmek için gereken bilgi ve deneyime de sahiptir. İster yeni bir iş girişimi için Google Ads'ü merak edin, ister mevcut bir Google Ads kampanyasının profesyonel bir derinlemesine denetimine ihtiyacınız olsun, OuterBox size yardımcı olabilir! Google Ads danışmanlık hizmetlerimizi görüşmek için hemen ulaşın, başlamak için kesinlikle hiçbir maliyet veya zorunluluk yoktur.

Tüm Reklam Türleri için Danışmanlık Hizmetleri Sunan Premier Google İş Ortağıyız

vipot-reklamgoogle-reklam-danismanigoogle-reklam-ajansi

Google Ads Danışmanlığı için Teklif Alın

Her danışmanlık projesi ve birlikte çalıştığımız her müşteri benzersizdir. Google Ads danışmanlık hizmetleriniz için bir bütçe belirlemek üzere markanız hakkında konuşacağız, ücretli reklam kampanyalarınızın performansını ve web sitesi geçmişinizi inceleyeceğiz ve hedefleriniz hakkında daha fazla bilgi alacağız. Formu doldurun, 24 saat içinde size geri dönelim. Veya projenizi telefonda görüşmek isterseniz +90 544 951 65 33 numaralı telefondan bizi arayın. Pazartesiden Cumartesiye 9-6 12H arası açığız.

  • Uzman Google Ads Danışmanlık Hizmetlerimiz Neleri İçerir

Profesyonel Google Ads danışmanlık hizmetlerimizin nasıl çalıştığını mı merak ediyorsunuz? Her işletme farklıdır, bu nedenle danışmanlık hizmetlerimizi işletmenizin ihtiyaçlarına göre uyarlamalıyız. Google Ads danışman hizmetlerimiz tipik olarak aşağıdaki çeşitli öğeleri içerir:

  • Ücretli Kampanya Analizi ve Uygulaması

Deneyimli Google Ads danışmanlarından oluşan ekibimiz, ücretli kampanyalarınızın güçlü ve zayıf yönlerini tam olarak anlamak için, özellikle Google Ads platformundakiler olmak üzere mevcut tüm ücretli kampanyaları analiz edecektir. Ayrıca, verimsiz reklam kampanyalarına para harcamanıza neden olan kaçırılan fırsatları veya kötü yapılandırılmış kampanyaları da belirleyeceğiz. Danışman rolümüzde, gerektiği kadar uygulamalı veya uygulamalı olabiliriz. Basitçe danışabilir ve ekibinize iyileştirme için gerekli bilgi ve yöntemleri sağlayabiliriz ya da kampanyanızı ve tavsiyelerimizin uygulanmasını tamamen yönetebiliriz.

  • Arama Ağı Reklamcılığı

Google Arama Ağı, reklam yerleşimi için de ödeme yapabileceğiniz, aramayla ilgili uygulamalar ve web mülklerinden oluşan bir gruptur. Reklamlarınızı yalnızca Google'da değil, aynı zamanda sık ziyaret ettikleri alakalı web sitelerinde doğrudan hedef kitlenizin önüne çıkarmak için Google'ın arama ağından en iyi şekilde nasıl yararlanacağımızı anlıyoruz!

  • Reklam Varyasyonu ve Testi

Denetim tamamlandıktan sonra ekibimiz, en kısa sürede en büyük etkiyi yaratacak olandan başlayarak bir iyileştirme planı hazırlayacaktır. Reklam varyasyonu ve testi ile, genellikle genel olarak daha düşük bir bütçeyle, kalite puanınızı ve dönüşümlerinizi artırabilecek reklam metninde yapılan küçük değişiklikleri belirleyebiliriz.

  • Aylık ve Gerçek Zamanlı Derinlemesine Raporlama

Vipot Reklam ile çalıştığınızda şeffaflık ve raporlama süreçlerimiz karşısında şaşkına döneceksiniz. Google Ads kampanyanızı yönetirken, ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta bire bir toplantılar sağlarız ve en hayati KPI'nıza erişmeniz için her zaman size gerçek zamanlı bir gösterge tablosu sağlarız. Raporlama şeklimiz her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiştir.

Sonuç Alan Google Ads Danışmanları

Dağınıklığı nasıl keser ve zirveye çıkarsınız? Bunun bir yolu Google Ads kullanmaktır. Tercih edilen yerleştirme için ödeme yapmanın birçok avantajı vardır ve VipotReklam'daki uzmanlar, deneyiminizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilir. Bazı işletmeler bunu tek başlarına yapmayı tercih edebilirken, yeni gelenlerin gözden kaçırabileceği birçok karmaşık strateji vardır. Ayrıca, kabul edelim ki, zamanınız şirketinizi yönetmek için çok daha iyi harcanır, bu nedenle bu tür işleri bize bırakmak mantıklıdır. İster büyük ister küçük olsun, işletmenize birinci sınıf çözümler getirebiliriz.

Gelin bir araya gelin ve Vipot Reklam'ın sizin için neler yapabileceğini tartışalım.

Google Reklamları Nedir?

Google Ads, arama sonuçlarında görünen reklamlar için ödeme yapmanızı sağlayan bir çevrimiçi reklamcılık platformudur. Basitçe söylemek gerekirse, Google Ads tıklama başına ödeme (PPC) reklamcılığıdır. Bu, bir ziyaretçi reklamınızı her tıkladığında ödeme yapmanız gerektiği anlamına gelir.

Google reklamları, herhangi bir organik arama sonucunun üzerinde, arama motoru sonuç sayfalarının (SERP'ler) en üstünde görünür. Çevrimiçi alışveriş yaparken, ünlü reklamverenlerin herhangi bir arama sonuçları sayfasının en üstüne çıktığını göreceksiniz. Bunun nedeni kısmen Google Ads'e harcadıkları paranın yanı sıra zaten çok sayıda tıklama alan yüksek trafikli web sitelerini işletmeleridir. Ancak büyük bir şirket değilseniz, sayfayı yukarı taşımak için bir desteğe ihtiyacınız olacak. Stratejik Google Ads, SERP sıralamalarınızı iyileştirebilir.

Google Reklamlarının Faydaları Nelerdir?

İşletmenizin internette reklamını yapmak söz konusu olduğunda, araç kutunuzda Google Ads'ün bulunmasının birçok nedeni vardır:

  • Google, her gün yaklaşık beş milyar aramayı işler.
  • Google Ads, günde yaklaşık 3,5 milyar etkileşim oluşturur.
  • Bir Google sonuç sayfasındaki ilk üç reklam noktası, tıklamaların yaklaşık %40'ını alır.
  • Arama yapan kişilerin %98'i, sonuçların ilk sayfasında bir işletme seçecektir.
  • Reklamınız için verilen maksimum tekliften günlük harcamaya kadar Google Ads kampanyalarınızın bütçesi üzerinde tam kontrole sahipsiniz.
  • Her ay ne kadar harcama yapacağınızı kontrol eder ve performans metrikleri bir reklamın performansına göre harcamayı artırmanız veya azaltmanız gerektiğini gösteriyorsa planınızı ayarlarsınız.

Performans Hedeflerinizi Bilin

Google Reklamlarınızdan ne kazanmayı umuyorsunuz? İnternetten bir ürün satmaya mı çalışıyorsunuz? İnsanların fiziksel mağazanıza gelmesini ister misiniz? Yoksa insanları bülteninize kaydolmaya mı çalışıyorsunuz? Google Ads'e birçok yaklaşım vardır ve hedefinizi bilmek ilk adımdır.

Google Ads için Nasıl Teklif Verilir?

Neye odaklanmak istediğinize karar vermeniz gerekecek. Bu, iş hedefleriniz için en önemli olan şeye göre belirlenir:

  • Tıklamalar: Hedefiniz ziyaretçilerin web sitenize gelmesiyse, tıklama başı maliyet (TBM) gidilecek yoldur. Yalnızca biri Google reklamınızı tıkladığında ve sitenize götürüldüğünde ödeme yaparsınız.
  • Gösterimler: Ana hedefiniz marka bilinirliğini artırmaksa, gösterim başına maliyet (TÜFE) teklifi akıllıca bir seçimdir. Bu stratejiyi seçtiğinizde Google, seçtiğiniz Gösterim Payı hedefine göre reklamlarınızı gösterir. Örneğin, sonuçlar sayfasının en üstünde %70'i seçerseniz, Google Ads, reklamınızı sayfanın en üstünde, olası toplam sayının %70'inde gösterir. Başka bir seçenek, her 1000 gösterim için ödediğiniz, mil başına maliyet (BGBM) olarak da bilinen bin başına maliyettir. Ayrıca, reklamınızın görüntülenebilir olduğu her 1.000 kez için bir miktar ödediğiniz görüntülenebilir bin gösterim başına maliyet (gBGBM) vardır.
  • Dönüşümler: Bu, işlem başına maliyete (EBM) dayalı daha deneyimli reklamverenler için gelişmiş bir teklif verme yöntemidir. Bir işlem (dönüşüm veya edinme olarak da bilinir) büyük olasılıkla bir satıştır, ancak hedefiniz bir e-posta kaydı gibi bir şey olabilir. Yine de her tıklama için ödeme yaparsınız, ancak Google Ads, belirlediğiniz EBM'de mümkün olduğunca çok dönüşüm elde etmeye çalışır.
  • Video Reklam Görüntüleme Sayısı: Görüntüleme başına maliyet (GBM) teklifi, videonuza dikkat çekmeye çalıştığınızda kullanılır. GBM üzerinden teklif vermek, ister harekete geçirici mesajlara (CTA'lar), ister tamamlayıcı banner'lara veya kartlara yapılan tıklamalar olsun, görüntülemeler ve diğer etkileşimler için ödeme yapacağınız anlamına gelir.



PARTNER AJANS İLE ÇALIŞMANIN AYRICALIKLARINDAN YARARLANIN

Google İş Ortağı rozetine eklenen özellik, işletmelerin kendi özel ihtiyaçları için doğru iş ortağı ajansı belirlemesine yardımcı olmak için tasarlandı. Google Premier İş Ortağı ajanslar, Arama, Mobil, Video, Görüntülü Reklamlar, Alışveriş Reklamları, Google Analytics IQ, Mobil Siteler ve Dijital Satış olmak üzere 8 alanda uzmanlık kazanabiliyor. VipotReklam tüm uzmanlıklara sahip sayılı ajanslar arasındadır. Vipot’un Oyunu değişitiren reklam çözümleri ile daha verimli kampanyalar elde edin.

Reklamlarınızı Google Ürün Uzmanlarımız Yönetsin!

Doğru reklam ve doğru reklam stratejeleri ile daima kazanın reklamınız ilk sayfada ve üst konumda olsun bütçeniz daha düşük harcamalar yapsın ürün uzmanlarımız ile hemen görüşme planlayın!

HEMEN ARAYIN

 

Etiketler
google reklam danışmanı
google ads
ads danışmanlığı
google reklam danışmanlığı
google reklam yönetimi
google ads danışmanları
google reklam ajansı
reklam ajansı
pazarlama ajansı
google reklamları nedir
Google Ads Danışmanlık Hizmetleri
reklam yönetimi
b2b
sem
sem reklamları
sem pazarlama
sem reklamcılığı
Arama Motoru Pazarlaması
Arama Motoru Reklam Pazarlama Yöntemi
google ads reklam verme
google ads giriş
ADS
adwords
reklam danışmanlık
ads reklam danışmanlık
google ads reklam danışmanlık
Google ADS Reklam Danışmanlığı
Be İn Digital