Dijital Reklam Ajansı | VipotReklam
EnglishTurkish
EnglishTurkish
Hepsiburada Premium Nedir? Nasıl Üye Olunur?
Buradasınız: Anasayfa / Dijital Blog
21 Temmuz 2022, Perşembe
HEPSİBURADA PREMİUM NEDİR? NASIL ÜYE OLUNUR?
Hepsiburada Premium üyelik hizmetini insanlara sundu. 1 Temmuz'dan itibaren Hepsiburada, "Hepsiburada Premium" adlı bir pakette piyasaya çıktı. 1998 yılından beri faaliyet gösteren online alışveriş sitesi Hepsiburada, Premium özellikleri, üyelik bilgileri ve fiyatları gibi detaylarla merak uyandırıyor.
HEPSİBURADA PREMİUM NEDİR? NASIL ÜYE OLUNUR?

HEPSİBURADA PREMİUM NEDİR?

Bir e-ticaret platformu olan Hepsiburada, "Hepsiburada Premium" abonelik hizmetini kullanıcılara sundu. BluTv aboneliği ve ücretsiz kargo avantajlarına sahip Hepsiburada, ayrıcalıkları ve özellikleriyle merak uyandırıyor. Hepsiburada Premium, Amazon'un aylık ücret karşılığında sunduğu Prime hizmetine karşı iddialı olabilecek gibi görünüyor.

CEO Emirdağ: Hepsiburada Premium üyelerine yıllık 1 Milyar TL avantaj yaratacak

Hepsiburada Premium’u, üyelerinin hayatlarını kolaylaştıran, onlara ek avantajlar sağlayan ve sorunlarını çözen inovatif bir online alışveriş deneyimi olarak tanımlayan Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, “Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada’nın sunduğu hizmetleri Hepsiburada Premium ile daha da ileriye taşıyoruz” dedi. Emirdağ, Hepsiburada Premium’un müşterilerine bir yılda toplamda yaklaşık 1 milyar TL’lik fayda sağlayacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

CEO Emirdağ: Hepsiburada’nın sunduğu hizmetleri daha da ileriye taşıyoruz

Hepsiburada Premium, Türkiye’de geliştirilen ve hayata geçirilen ilk ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun üyelik bazlı sadakat uygulaması. E-ticaret dünyasında standartları yeniden tanımlayarak çıtayı daha da yükselten Hepsiburada Premium, müşteri ile ilişkimizi de yalnızca alışverişten ibaret olmaktan çıkararak, çok farklı bir boyuta taşıyor. Hepsiburada Premium ile hayatları kolaylaştırıyor, zaman kazandırıyor ve ekonomik fayda sağlıyoruz.”

PREMİUM’UN SUNDUĞU AVANTAJLAR

  • 25 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
  • Tüm alışverişlerde %3 oranında HepsiPapel kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.
  • Üyelik boyunca BluTV’den ücretsiz faydalanabilirsin.
  • İhtiyaç halinde çağrı merkezine öncelikli olarak bağlanıp destek alabilirsiniz.
  • Randevu ile ücretsiz teslimatın keyfini çıkarın.
  • İadelerini adresinden ücretsiz bir şekilde iade edebilirsin.
  • Hepsiburada'dan satın aldığınız mobilyaları uzman ekiplere ücretsiz olarak monte ettirebilirsiniz.
  • Hepsiburada'dan satın alınan lastikler adresinizde ücretsiz olarak montaj edilir. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya ve Manisa illerinde geçerlidir.
  • Hepsiburada’da seçili elektronik ürünleri satın aldığında, %50 indirimli fixpack paketleri ile garanti dışında ek onarım güvencesi sağlanmaktadır.

HEPSİBURADA PREMİUM’A NASIL ÜYE OLUNUR?

Hepsiburada Premium bağlantısına girin. Sepete ürün ekleyip ödemesini yapın. Daha sonra Hepsiburada Premium üyeliğiniz oluşturulacaktır. Profildeki Premium bölümünden tüm ayrıcalıkları görüntüleyebilirsiniz. Hepsiburada Premium siz iptal etmediğiniz sürece her ay otomatik olarak yenilenir. 

HEPSİBURADA PREMİUM ABONELİK ÜCRETİ

Hepsiburada Premium'un aylık abonelik ücreti 9,90TL'dir. Premium abonelik hizmeti 1 Temmuz'da başlayacak.

Cem Yılmaz: Hepsiburada’nın bu hizmeti bana gurur verdi

Daha önce ‘Efsane Kasım’ ve ‘Türkiye’nin En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ reklam filmleriyle Hepsiburada’nın reklam yüzü olan Cem Yılmaz da,“Türkiye’de e-ticaret sektörüne yön veren milli bir marka ile çalışmak bana şevk veriyor. Tamamen Türkiye’de geliştirilen, sektörde bir dönüm noktası olacak bir deneyimi birlikte duyuruyoruz. Ben böyle bir yeniliğin, yerli sermayeli bir Türk şirketi tarafından, baştan sona Türkiye’de geliştirilip Türkiye’de hizmete sunulmasını görmekten gurur duyuyorum” diye konuştu.

Be İn Digital