Dijital Reklam Ajansı | VipotReklam
EnglishTurkish
EnglishTurkish
Ads Saldırı Engelleme Google Ads Sahte Tıklama Engelleme
Buradasınız: Anasayfa / Dijital Blog
22 Eylül 2021, Çarşamba
Ads Saldırı Engelleme Google Ads Sahte Tıklama Engelleme
Google Ads Sahte Tıklamalarınızı Engelliyoruz Ads saldırı ve Tıklama Engelleme Hizmeti
Ads Saldırı Engelleme Google Ads Sahte Tıklama Engelleme

Neden Sahte ve Geçersiz Tıklama veya Saldırı Alıyoruz?

Bulunduğumuz sektörde rekabetin ve reklam veren çok olması. Rakiplerimizin acımazsız ve sektöre rekabete saygılarının olmaması. Rekabet oranını düşürmek için sahte tıklamalar yapılır, bütçeniz tükenir ve ziyaretçiler size saldırı yapan rakibinize kalır. Daha Fazla Kazanç elde etme hırsının olması ve diğer bir çok nedenden dolayı saldırı alırsınız.  Bu tarz saldırıları önlemenin bir kaç yolu vardır.

Adwords Sahte Tıklamalar Nasıl Önlenir?
Reklamlarınıza yapılan saldırıları sıfıra düşürmek için bir çok yöntem bulunmaktadır. Kapsamlı ve eksiksiz yapıldıktan sonra saldırı gelmez ve engellenir bu şekilde ilk sırada daha çok temiz trafik alırsınız. Mutlaka Tecrübeli ads uzmanları ile çalışmalısınız. Mutlaka ads uzmanı belgeleri bulunmalıdır.

Sizin için alanında uzman ads uzmanlarımız (sertifikalı) tüm optimizasyonlarınızı yapıyor analytics kurulumlarınızı ve kendi yazılımımız olan saldırı ve tıklama engeleme programımız ile saldırı ve sahte tıklama çiftliklerini engelliyoruz. Geçersiz sayılmamış ve ücret ödediğiniz reklamlar için iadenizi alıyoruz.

Dünya genelinde günlük ortalama 5.1 milyardan fazla insanın internete bağlanıp aramalar gerçekleştiriyor. Bu ziyaretçilerin ortalama 2.5 milyar ve üstü, internet üzerinden alışveriş gerçekleştiriyor. Bu da Google Adwords arama ağı reklamlarının  Cost Per Click  yani PPC ( Tıklama Başı Maliyet ) ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Bulunmuş olduğunuz sektörün rekabet gücüne göre tıklama başı maliyet ödersiniz. Sektör zor ve rekabeti çok ise tıklama başı maliyet artacaktır. Sadece bununla bitmiyor. Rakipleriniz Sahte tıklamalar ve botnet ( DDOS ) gibi saldırılar ile bütçenizi tüketip, kendi reklamlarının yayına devam etmesini sağlarlar. Bu tür saldırılar yüzünden aylık 100.000$ dan fazla boşa giden bütçeler oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=zGv01dVoGmY&t=32s Ads panelinden saldırı engelleme yöntemi detaylım (türkiye geneli reklamlar)

https://www.youtube.com/watch?v=nVU_aYBIq1E&t=46s  Ads panelinden saldırı engelleme yöntemi basit anlatım

Google Patner Ajansı ile çalışın https://www.google.com/partners/agency?id=4839163864 patner doğrulama

Ücretsiz kurulum için ulaşabilirsiniz!

+90 544 951 65 33 Whatsapp Ads uzmanlarımıza ulaşım sağlayabilirsiniz.

Be İn Digital