Dijital Reklam Ajansı | VipotReklam
EnglishTurkish
EnglishTurkish
Trendyol İnfluencer İşleyiş Şekli
Buradasınız: Anasayfa / Dijital Blog
14 Aralık 2021, Salı
Trendyol influencer işleyiş şekli
Trendyol Affiliate Program Bilgilendirme Sayfasına Hoşgeldiniz. Aklınıza takılanlar için bize yazabilirsiniz!
Trendyol influencer işleyiş şekli
Trendyol tarafından Instagram Fenomenlerine sunulan Trendyol Influencer Affialite Programına dahil olan ve Fatura Süreçleri için Ajans Arayışında olan Fenomenlere Ajans Hizmeti sunmaktan Mutluluk Duyuyoruz.

Süreçle alakalı olarak aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını Aşağıdaki Sunumlarda bulabilirsiniz. Aklınıza takılan diğer tüm detaylar ve Sözleşme Süreci için ise Whatsapp Destek Hattımıza yazabilirsiniz.

TRENDYOL AFFILIATE MARKETING NEDİR?

Affiliate Marketing birçok kişinin internet üzerinden kazanç sağlamasına olanak sağlayan pazarlama türüdür. Trendyol Affiliate Marketing sistemi üzerinden ödeme alabilmek için iş ortağı olarak faaliyet gösteren onaylanmış resmi ajanslardan birisi ile çalışmalı ya da bu konuda kendi şirketinizi kurmalı ve vergi mükellefi olmalısınız.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIR

Trendyol üzerinde satışı yapılan ürün veya ürünleri paylaşarak satış yapılması gerekir. Satış sonrası değişen oranlardaki kazançlar hesabınıza yatacaktır.

SİSTEME NASIL KATILABİLİRSİNİZ?
Trendyol İnfluencer Başvurusu Nasıl Yapılır?

Detaylı Anlatım mutlaka inceleyin

Takipçi sayınız en az 10.000 ve yukarı ise Trendyol İnfluencer Başvuru linkine tıklıyoruz. Takipçi kitlenizin, beğenilerinizin, izlenmelerinizin organik olup olmadığı ve kabul edildiğiniz takdirde size 2 hafta içinde mail yoluyla dönüş yapılmaktadır. 2 hafta içinde dönüş olmazsa başvurunuzun kabul edilmediğini varsayabilirsiniz ve tekrar başvuru yapmanız gerekecektir.

Başvurunuzun Trendyol tarafından onaylanması ve sözleşme aşamasına gelmesi gerekir. Sonraki aşamada Vipot Reklam Danışmanlık ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Belge ve sözleşmeler için bize ulaşmanız gereklektedir.

Trendyol Affiliate Ödemeler

*-Trendyol tarafından hakediş tutarları her ay için o ayın 20-25’inden 20-25’ine hesaplanmaktadır. (Örnek: 20 Mart – 20 Nisan, Mart ödemesi olarak anılmaktadır.)

*-Her ayın ödemesi, bir sonraki ayın son haftası mesai bitimine kadar gerçekleştirilir.

*-Dikkat: Ödemeler bu kapsamda yapılmaktadır, bir gecikme yok ise lütfen ‘’ödeme ne zaman yapılır’’ diye irtibata geçmeyiniz. Her atılan email sizlere yapılan bilgilendirmelerde gecikme yaratmaktadır.

*-Hakediş tutarınızdan %10 hizmet bedelimiz düşüldükten sonra gider pusulası düzenlenir.

*-Gider pusulasında devlete ödemek zorunda olduğunuz %15 stopaj vergisi düşülür. 

*-Dikkat: Gider pusulası sizin mailinize gelir ve imzalayıp göndermediğiniz sürece ödeme yapılmaz.

*-Gider pusulası vipotdanismanlik@gmail.com  email adresinden gelir ve bu emaile gönderilen belgenin imzalanmış hali ile dönüş yapmanız gerekmektedir. (Dikkat: Spam- Gereksiz Kutusunu da kontrol ediniz. 500 TLve üzeri olan tutarlar için her ay gider pusulası gönderilecektir ve imzalayıp göndermeniz gerekmektedir)

*-500 TL altında hakediş tutarı olan influencerların ödemelerini Trendyol gerçekleştirmemektedir.

*-Dikkat: 500 TL altı tutarınız yanmaz veya kaybolmaz, 500 TL olana kadar Trendyol tarafından sonraki aylara devredilir ve 500 TL’yi geçen ilk ay toplu ödeme yapılır.

*-Dikkat: Tüm ödemeler Trendyol’un tarafımıza ilettiği tutarlar üzerinden gerçekleştirilmektedir. Trendyol tarafından onay alınmayan hiçbir ödeme yapılmaz.

*-Ödeme ile ilgili bir probleminiz var ise, konuyu özetleyen bir emaili tarafımıza gönderiniz. Trendyol’a probleminiz hakkında bilgi verilerek tarafımızdan takip edilecektir. (Dikkat: Trendyol onay süreci 15 iş gününü bulabilmektedir, kesin onay bekleneceğinden durum hakkında bilgi almak adına email atmanıza gerek yoktur)

TRENDYOL AFFILIATE HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR

  1. Paylaşım yapmaktan vazgeçtiğinizde bize haber vermeniz yeterlidir.
  2. Ajansımızla belli bir dönem (1 yıl, 2 yıl) anlaşma şartı / sözleşme bulunmamaktadır, istediğiniz her zaman ayrılabilirsiniz
  3. Ayrılmak istediğinizde herhangi bir cezai şart söz konusu olmayacaktır
  4. Trendyol raporları sadece satış olduğunda gelir. (Her gün gelmeyebilir)
  5. Kupon veya satış yansımadığını farkettiyseniz Trendyol’un Asistan bölümüne yazmanız gerekmektedir. (Dikkat: Asistan Trendyol uygulamasında hesabım bölümünde sağ üst köşede yer alır.)
  6. Tek ürün linkiniz olsa bile koleksiyona eklemeniz gerekmektedir. (aksi halde satışa yansımaz)
  7. Whatsapp’tan atılan linkler satışa yansımaz. Kendi linkinizden kendiniz alışveriş yaparsanız satışa yansımaz
Etiketler
influencer ajans işleyiş şekli
influencer ajansı
trendyol ajans
TRENDYOL AFFILIATE MARKETING NEDİR?
Trendyol Affiliate Ödemeler
Trendyol influencer işleyiş şekli
Trendyol affilate influencer
caffilate influencer
trendyol influencer ajans kaydı
TRENDYOL AFFILIATE HAKKINDA
Be İn Digital